Kom in actie voor

Trombose onderzoek

Over deze campagne

Samen met de deelnemers aan de Vlietloop wil de Trombosestichting het aantal gevallen van trombose en de complicaties daarvan sterk verminderen en het liefst uitbannen. Wetenschappelijk onderzoek en goede voorlichting over trombose zijn daarom van levensbelang. Hopelijk kunnen we dan op een dag echt zeggen dat trombose de wereld uit is!

Loopt u mee aan de Vlietloop en vindt u het ook belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar de behandeling van trombose? Maak dan een actie aan en laat u sponsoren voor uw prestatie.

Steunt u ons met een donatie van 50 euro of meer óf levert uw actie meer dan 50 euro op, dan krijgt u gratis een paar Trombosestichting sokken.

Steunt u ons met een donatie van 100 euro of meer óf levert uw actie meer dan 100 euro op, dan krijgt u gratis een Trombosestichting hardloopshirt.