filter
project
Bingo-, loterij, spel- of wedstrijdavond

Organiseer met je club of bedrijf een spel- of wedstrijdavond voor het goede doel, waarbij prijzen zijn te winnen van sponsoren. De deelnemers betalen entree en kopen consumpties. De opbrengst (of een deel ervan) gaat naar het trombose-onderzoek. Zo wordt het voor iedereen een fijne avond!

START EEN ACTIE
project
Spreekbeurt

Interessant om je spreekbeurt op school te houden over trombose en het onderzoek ernaar. Via actie@trombosestichting.nl kun je materiaal en informatie opvragen. Dat wordt echt een succes! Na je spreekbeurt kun je vragen om donaties van ouders en leraren.

START EEN ACTIE
project
Wandeltocht

Organiseer met vrienden, familie of je bedrijf een wandeltocht of hardloopwedstrijd waarbij de deelnemers worden gesponsord. Elke ronde of kilometer staat voor een vast bedrag ten gunste van het trombose-onderzoek. De deelnemers zelf gaan dan op zoek naar sponsoren. Je zult zien... dat kan aardig oplopen!

START EEN ACTIE
project
Statiegeld-actie

Maak je actie kenbaar bij een inleverpunt van statiegeld flessen. Benader de contactpersoon van je lokale supermarkt of buurtwinkel met je ideeën over dit initiatief. Leuk als ze bereid zijn om aan je actie mee te werken.

START EEN ACTIE
project
Spullen verkopen

Regelmatig ontvangen we opbrengsten door verkoop van enthousiaste donateurs. Ben je voornemens om online, of op een romelmarkt, oude kleding of spullen te verkopen? Doneer je opbrengst of een deel daarvan aan het trombose onderzoek.

START EEN ACTIE
project
Jubilieum / Feest

Geeft u binnenkort een feest of organiseert u een plechtige bijeenkomst? Kom in actie en vraag uw gasten om een donatie voor dit goede doel. Het geeft u en uw gezelschap een goed gevoel!

START EEN ACTIE
project
Sponsorloop

Een sponsorloop is de ideale manier om (samen met je collega's, vrienden of klasgenoten) geld op te halen. Ga net als onze ambassadeur Stefanie langs alle familie, vrienden, buren, kennissen en misschien nog wel bedrijven om je te laten sponsoren en loop of ren zoveel mogelijk kilometers om uiteindelijk zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen!

START EEN ACTIE

Kom in actie.

Je eigen actie starten is heel simpel START EEN ACTIE